hit.ua -->

Інвестори в реаліях українського бізнесу

Дата публикации: Май 18th, 2018, категория: Общество.

Напередодні офіційного візиту Президента Естонії Керсті Кальюлайд, Сергій Лещенко провів брифінг щодо відвертого “придушення” естонського інвестора Марселя Віхмана (FTT Ukraina OÜ) місцевим криміналітетом Затоки.

“Позбутися від інвестора: нові реалії українського бізнесу. Ми зверталися і до Міністра внутрішніх справ та до Генерального прокурора, але змушені констатувати повний параліч правоохоронної системи — результат нульовий», — заявив представник естонського інвестора Тонно Вакх.

Ми направляємо черговий пакет звернень до правоохоронних органів та керівництва держави. Але всього цього не треба було би робити, якби українська влада просто елементарно виконувала взяті на себе обіцянки та служила просто закону, а не корупційним інтересам, — повідомляє Сергій Лещенко на своїй сторінці в фейсбук.

Компанія FTT Ukraina OÜ почала будівництво набережної в Затоці Одеської області, але тепер усі дії заблоковані місцевою владою, що, за словами естонців, займається вимоганням коштів. Більше того, на юриста інвестора було організовано замах на вбивство, яке не відбувся лише через те, що поліція прослуховувала зловмисників.

У підсумку, потерпілі зустрічалися з генпрокурором Луценком, все найвище керівництво держави обіцяло естонцям, що злодіїв покарають та знімуть перешкоди в діяльності — але… нічого не відбулося.

Це сором. Наступного тижня до Києва приїздить президент Естонії. Серед тем, які вона буде порушувати в розмові з…

Gepostet von Сергій Лещенко am Mittwoch, 16. Mai 2018

 
-->
Войти
43 запросов, время генерации 0,605