hit.ua -->

Бійня у вінницькому кафе

Дата публикации: Ноя 28th, 2017, категория: Общество.

Кримінальний авторитет Самвел Манукян знову у всіх на вустах. В самому центрі міста Вінниця, у людному місці, в кафе, де було багато відвідувачів трапилась бійка між представниками «гангстерського світу». Приблизно о 22ій годині, у четвер 16 листопада 2017 року відбулась майже кіношна кримінальна розборка, більше схожа на сюжет 90х років.

Били Віталія Чернату, якому вже далеко за 50 років, який в свій час відсидів двічі, чи тричі. Били його місцеві бандити на чолі з самим Самвелом Манукяном, який теж двічі сидів, а сьогодні знаходиться на підписці про невиїзд. Справа, щодо нього, знаходиться в суді за фактом вимагання грошей у бізнесмена злочинним угрупування Самвела «Московського», у якій найближчим часом має бути проголошений вирок.
Самвел Манукян
Питання до поліції, яка добре знає всіх фігурантів цих розборок, до якого часу буде продовжуватись їх бездіяльність і скільки ще вони будуть покривати, напевно не даремно, це беззаконня? Питання до «реформованого» суду, як чином особливо небезпечний злочинець, ватажок банди, маючи три судимості, і який знаходиться під слідством провівши пів року в СІЗО, був випущений на волю до вироку суду у його справі? Питання до прокуратури і СБУ, що саме їм невідомо про повністю прогнившу і корумповану поліцейську систему на Вінниччині?

Що очікувати громадянам від такої поліції, органів досудового слідства, прокуратури з СБУ та від такого суду? Дуже не хотілося б, щоб ці питання були риторичними! Беззаконня, не тільки у Вінниці, а й на території всієї України, має нарешті припинитися. Хто має почути небайдужих громадян? – Генпрокурор, Міністр внутрішніх справ чи Голова СБУ?
По материалам: http://redaxe.media/

По материалам: http://redaxe.media/

 
-->
Войти
27 запросов, время генерации 0,779