hit.ua -->

Який вибрати VPS хостинг в Україні?

Дата публикации: Май 28th, 2015, категория: Транспорт.

Кожен власник інтернет-ресурсу шукає дешевий віртуальний виділений сервер vps в надії заощадити свій бюджет. Що не дивно: сьогодні майже кожна солідна фірма або організація має власний сайт, за допомогою якого можна залучити додаткових клієнтів через глобальну мережу.

Для створення та забезпечення його працездатності потрібні деякі матеріальні витрати, з метою скорочення яких користувачі і шукають дешеві хостинги. Але щоб знайти провайдера, який надасть недорогу послугу з високим функціоналом — інколи потрібен час.

Якщо є бажання, цілком реально знайти доступний VPS server в Україні, який буде відповідати всім вашим вимогам. Але пам’ятайте, що велика вартість послуг ще не є гарантом їх якості та надійності. Тому звертайте увагу на ряд характеристик.

На що звернути увагу?

По-перше, вибираючи vps тарифи, проаналізуйте загальну цінову політику компанії. Для багатьох здається неможливим придбати в нашій країні якісний і недорогий сервіс. Таке розуміння сформувалося через існування великої кількості компаній-реселерів хостінгових послуг, які перепродують сервіси головного провайдера за дорожчою ціною. Реселери завищують вартість, а також надають низькоякісні послуги через відсутність у більшості з них хорошої технічної підтримки.

По-друге, слід звертати увагу на якість і кількість коментарів про послуги того провайдеру, з яким ви плануєте співпрацювати. Якщо є можливість — дізнайтеся думки користувача того чи іншого VPS-сервера. Адже саме на практиці найлегше знайти всі недоліки в роботі фірми. Наприклад, якщо звертатися в компанію Mirohost, з цим проблем точно не буде, тому що її послугами користується близько 40 відсотків всіх українських інтернет-порталів.

Обираючи хостинг-провайдера, обов’язково уточнюйте, чи забезпечує він захист серверів, на котрих и розміщуються сайти. На сьогоднішній день доволі часто конкуренти використовують, наприклад, DdoS, щоб тимчасово заблокувати доступ до конкретного інтернет ресурсу. І такі випадки зустрічаються все частіше.

Таким чином, щоб заощадити час і зусилля, краще одразу придбати VPS server на https://mirohost.net/vps, де вам запропонують найдешевші хостинги з повним набором функцій для будь-якого типу інтернет-проекту. Більше інформації надасть консультант за телефоном або через форму електронного зв’язку.

 
-->
Войти
21 запросов, время генерации 0,218