hit.ua -->

В Батьківщині звинувачують УДАР у розповсюдженні панічних настроїв

Дата публикации: Янв 30th, 2014, категория: Главное, Общество.

У партії Батьківщина незадоволені поширенням серед активістів Євромайдану занепадницьких та панічних настроїв, пов’язаних із можливим притягненням учасників протестних заходів до кримінальної відповідальності.

Про це заявив народний депутат, заступник голови Батьківщини Сергій Пашинський, повідомляє прес-служба партії.
За словами політика, більшість функціонерів УДАРу, задіяних у організації функціонування Євромайдану, розпочали активну підготовку до виїзду закордон.

«Те, що ми бачимо по партії УДАР – це справжня паніка, яка є недопустимою за сьогоднішніх обставин. Керівники їхніх первинних і навіть обласних організацій подають документи на візи, купують квитки, організовують виїзд до іноземних країн членів своїх родин. Це підриває моральний дух Майдану. Це потрібно негайно зупинити», — заявив Пашинський.

Депутат наголошує, що подібна активність представників УДАРу не залишається непоміченою і шкодить досягненню цілей, які поставили перед опозицією люди на Євромайдані.

«Зараз у двадцятиградусний мороз на Майдані стоять люди, які хочуть від опозиції конкретних дій. Вони поставили перед нами конкретне завдання – це повне перезавантаження влади. І якщо в цій ситуації замість того, щоб діяти, представники партії УДАР, які є нашими політичними партнерами по опозиції, починають збирати речі і покидати Україну, то це просто ганьба», — підкреслив Пашинський.

«Всі це бачать. Не тільки ми, але і влада. Це відверте занепадництво і паніка. Я звертаюся до Віталія Кличка – ви повинні зупинити цю масову втечу своїх людей, інакше це означатиме визнання повної недієздатності вашої партії і вас особисто як політичного лідера», — резюмував депутат.

 
-->
Войти
22 запросов, время генерации 0,524