hit.ua -->

Виклики до суду

Дата публикации: Сен 28th, 2009, категория: Страхование.

Голосіївський районний суд м. Києва викликає як відповідача Федорова Максима Вікторовича за позовом Відкритого акціонерного товариства Українська страхова компанія Дженералі Гарант про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, в порядку регресу.
Судовий розгляд справи призначено на ЗО вересня 2009 року о 09 год. 30 хв. за адресою: м. Київ, вул. П. Потєхіна, 14-а, каб. 19.
Просимо забезпечити вашу явку або явку вашого представника або направити на адресу суду свої письмові пояснення по суті позовних вимог.
У разі неявки розгляд справи буде проведено за вашої відсутності.
Суддя Нєсвєтова Н. М.

Селидівський суд Донецької області (85400, м. Селидове, вул. Пушкіна, 4) розглядає цивільну справу за позовом ЗАТ Страхова компанія ВУСО до Карагодіної Лілії Анатоліївни про відшкодування майнової шкоди, завданої в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Відповідач по справі Карагодіна Лілія Анатоліївна, 29.07.1976 р. н., (зареєстрована за адресою: с Курахівка, вул. Комсомольська, 6.8 кв.2), — викликається на 07.10.2009 р. о 10-00 год. до суду, каб. № 7, для участі у розгляді справи по суті.
Відповідачу пропонується надати свої заперечення щодо позову та докази. У випадку неприбуття відповідач повинен повідомити суд про причини неявки, інакше справа буде розглянута у його відсутність. |
Суддя Владимирська І. М.

Кіцманськии районний суд викликає Гуцуляка Володимира Анатолійовича, уродженця та жителя с. Біла Кіцманського району Чернівецької області у судове засідання як відповідача у цивільній справі № 2-1369 за 2009 рік, за позовом Моторного (транспортного) страхового бюро України до Гуцуляка Володимира Анатолійовича, про відшкодування в порядку регресу витрат, повязаних з виплатою страхового відшкодування, яке призначено на 9 годину 06 жовтня 2009 року за адресою: м. Кіцмань, вул. Незалежності, 50.
Явка до суду є обовязковою, а в разі неявки в судове засідання, справа буде розглянута без Вашої участі.

Суддя Л. О. Масюк

Печерський районний суд м. Києва викликає Баліцького Костянтина Васильовича (01033, м. Київ, бул. Лесі Українки, буд. 24, кв.37) у судове засідання в якості відповідача, у цивільній справі № 2-3540/09 за позовом ВАТ УСК Дженералі Гарант до Баліцького К.В. про відшкодування шкоди, яке відбудеться 08 жовтня 2009 року, о 10:30 год. за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 42-А, каб, 21 під головуванням судді Козлова Р. Ю.
Ви зобовязані повідомити суд про причини неявки.
Розяснюємо, що у разі неявки в судове засідання без поважних причин або не повідомлення суд про причини неявки, справу буде розглянуто у Вашу відсутність на підставі наявних даних.

Суддя Козлов Р. Ю.

Подільський районний суд м. Києва викликає відповідача ЗАТ ФГ СТРАХОВІ ТРАДИЦІЇ в судове засідання по цивільній справі № 2-3698/09 за позовом Шаповал Яніни Василівни до ЗАТ ФГ СТРАХОВІ ТРАДИЦІЇ про витребування суми страхового відшкодування, на 07 жовтня 2009 року о 15 год. ЗО хв.
При собі мати належним чином завірену довіреність та паспорт.
В разі повторної неявки до суду без поважної причини, справа буде розглянута у Вашу відсутність за наявними у ній доказами.

Суддя О. О. Саченко

Голосіївський районний суд м. Києва викликає як відповідача Возного Олександра Івановича за позовом Відкритого акціонерного товариства Українська страхова компанія Дженералі Гарант про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в порядку регресу.
Судовий розгляд справи призначено на ЗО вересня 2009 року о 09 год. 45 хв. за адресою: м. Київ, вул. П. Потєхіна, 14-а, каб. 19.
Просимо забезпечити вашу явку або явку вашого представника або направити на адресу суду свої письмові пояснення по суті позовних вимог.
У разі неявки розгляд справи буде проведено за вашої відсутності.

Суддя Нєсвєтова Н. М.

 
-->
Войти
26 запросов, время генерации 0,478