hit.ua -->

З початку року СГ ТАС на Львівщині здійснила 470 виплат, у тому числі три виплати від 100 тис. грн

Дата публикации: Сен 25th, 2009, категория: Страхование.

За цей рік на Львівщині добровільно застрахували своє життя лише 20 осіб. Водночас у середньому по 20 осіб в місяць страхують свої квартири на вимогу банків. Це дуже незначні цифри. Про це сьогодні, 24 вересня, під час прес-конференції у Львові повідомила директор Західної регіональної дирекції ЗАТ Страхова група ТАС Світлана Косаревич.
За її словами, сьогодні страхові компанії страхують лише те, що потрібно страхувати в обовязковому порядку. Добровільне страхування не є популярним.
Тому наше завдання розвивати різні види страхування., проводити просвітницьку роботу. Пояснювати, де є якісне страхування, зазначила С. Косаревич.
Щоб обрати надійну страхову компанію, голова правління ЗАТ Страхова компанія ТАС Дмитро Грицута порадив переглянути її офіційну звітність по виплатах, статті щодо обліку доходів та витрат. Якщо кредиторська заборгованість по страхових виплатах буде високою, значить компанія їх не виплачує і це перший сигнал для хвилювання. Водночас можна почитати народні форуми в інтернеті що там пишуть. Передусім треба уважно читати договори.
Брати за основу те, що маєте бажання застрахувати і за яку суму. Вам підберуть відповідну програму, але зважайте на обмеження, що є у договорах, додала С. Косаревич.
С. Косаревич розповіла, що за 8 місяців цього року ЗРД СГ ТАС виплатила своїм клієнтам більше як 3 млн грн. З початку року було здійснено близько 470 виплат клієнтам у Львові й області. У тому числі три великих виплати від 100 тис. грн і більше.

 
-->
Войти
42 запросов, время генерации 0,679