hit.ua -->

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата публикации: Янв 8th, 2009, категория: Страхование.

25 грудня 2008 року Загальними зборами акціонерів ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА СТРАХОВА КОМПАНІЯ ЮНІВЕС (протокол 13 від 25.12.2008 р.) прийнято наступні рішення щодо зміни складу посадових осіб емітента:
— підставі ст. 41 Закону України Про господарські товариства на підставі особистої заяви про складення повноважень з посади Голови Наглядової ради звільнено Грабко Руслана Володимировича. Грабко Руслан Володимирович (паспорт серії МА 004445 виданий 29.09.1995 р. Глухівським МРВ УМВС України в Сумській області) не має судимості за корисливі та посадові злочини, у статутному капіталі емітента часткою (акціями) не володіє, посаду обіймав з 21.04.2008 р., обґрунтування змін втрата особою статусу акціонера емітента.
— на підставі ст. 41 Закону України Про господарські товариства з посади члена Наглядової ради звільнено Кальф Ганну Валентинівну. Кальф Ганна Валентинівна (паспорт серії СВ 003684 виданий 26.05.1999 р.
Орджонікідзевським РВ УМВС України) не має судимості за корисливі та посадові злочини; у статутному капіталі емітента володіє часткою в розмірі 0,0503%; обіймала посаду з 21.04.2008 р.; обґрунтування змін призначення на посаду Голови Наглядової ради та необхідність формування правомочного складу Наглядової ради.
— на підставі ст. 41 Закону України Про господарські товариства на посаду Голови Наглядової ради призначено Кальф Ганну Валентинівну. Кальф Ганна Валентинівна (паспорт серії СВ 003684 виданий 26.05.1999 р.
Орджонікідзевським РВ УМВС України) призначена на посаду на невизначений строк до прийняття відповідного рішення Загальними зборами акціонерів емітента; не має судимості за корисливі та посадові злочини; у статутному капіталі емітента володіє часткою в розмірі 0,0503%; до призначення обіймала посади юрисконсульта АБ Металург, ТОВ Промислові фінанси, юрисконсульта та члена Наглядової ради ВАТ СК Професійне страхування (ВАТ СК ЮНІВЕС); обґрунтування змін необхідність формування правомочного складу Наглядової ради.
— на підставі ст. 41 Закону України Про господарські товариства на посаду члена Наглядової ради призначено Юхневич Ірину Борисівну. Юхневич Ірина Борисівна (паспорт серії СА 930103 виданий Ленінським РВ УМВС України в Запорізькій обл. 16.02.1999р.) призначена на посаду на невизначений строк до прийняття відповідного рішення Загальними зборами акціонерів емітента; не має судимості за корисливі та посадові злочини; у статутному капіталі емітента володіє часткою в розмірі 0,02%; до призначення обіймала посади секретаря-друкарки Запорізького гідроелектротехнікуму, економіста, старшого економіста Запорізького регіонального управління Промінвестбанку, старшого спеціаліста відділу страхування, провідного спеціаліста відділу страхування, провідного спеціаліста 2ї категорії, провідного спеціаліста сектора особистого та медичного страхування, провідного спеціаліста відділу перестрахування та андеррайтингу, провідного спеціаліста відділу методології майнового страхування, провідного спеціаліста відділу страхування АТ СК Запоріжжя-Вексель (ЗАТ СК Вексель ФСА, ЗАТ СК ВЕСКО), провідного економіста ТОВ ТЕХРЕСУРСИ, спеціаліста відділу страхування, провідного спеціаліста відділу страхування ВАТ СК Професійне страхування (ВАТ СК ЮНІВЕС); обґрунтування змін необхідність формування правомочного складу Наглядової ради.
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством
Голова Правління
Донець Сергій Іванович

 
-->
Войти
23 запросов, время генерации 4,396